Assistent definitief energielabel

Hulp nodig bij het aanvragen van het definitief energielabel? Het definitief energielabel is aan veel regels gebonden en kan een lastige tijdrovende bezigheid zijn. Fastlabel biedt daarom de "Assistent definitief energielabel" aan. Deze assistent, een erkend EPA adviseur, zal langskomen bij uw woning om samen met u het definitief energielabel in orde te maken. De assistent zal voor u de benodigde bewijsstukken verzamelen en helpt bij het invoeren van de gegevens in de webapplicatie. Zo heeft u snel en eenvoudig uw definitief energielabel in huis. U kunt uiteraard ook een assistent aanvragen voor iemand anders, bijvoorbeeld voor een familielid of voor bewoners van een seniorencomplex.

Lees hieronder hoe u uw "Assistent definitief energielabel" kunt aanvragen:

Hulp voor senioren bij het aanvragen van het definitief energielabel
Heeft u geen computer?

Geen probleem, onze adviseur neemt een eigen computer mee, waarmee uw energielabel kan worden aangevraagd. Ook heeft u geen internetverbinding nodig, uw assistent beschikt over een eigen internetverbinding.

Stap 1

U vraagt vrijblijvend een afspraak aan op een datum en tijdstip dat u het beste uitkomt. Let op: de afspraak is nu nog niet definitief. 

Stap 2

Fastlabel neemt binnen 24 uur contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden en om een afspraak te maken die u het beste uitkomt. Ook zal de kostprijs van de hulp vrijblijvend aan u worden voorgelegd. Als u het aanbod accepteert zal de afspraak worden bevestigd. De prijs ligt vast, ook wanneer er meer werk is dan voorzien. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent.

Stap 3

De assistent komt bij u langs en zal samen met u het definitief energielabel aanvragen en direct registreren. De assistent zal het benodigde bewijs vastleggen en invoeren in de webapplicatie.